Loading...
Diploma Turístic de Catalunya

Mōbil homes ::

Condicions Reserves

Pagina nueva 5

CONDICIONS RESERVA MŌBIL HOMES:

* Recomanem omplir amb cura el formulari de reserva. També és possible fer la reserva directament per telčfon (972.45.05.53) o per fax (972.45.07.99).

En breu, Cāmping Laguna contestarā la seva sol.licitud. Si la podem atendre li enviarem un document de prereserva on li demanarem formalitzar aquesta peticiķ mitjanįant la tramesa d'una quantitat de diners que depčn de la durada de l'estada. Aquest enviament es formalitza per transferčncia bancāria (també hi ha la possibilitat d'enviar un giro postal)

* Una vegada s'hagi ingressat l' import, Cāmping Laguna li confirmarā aquest ingrés amb l'enviament d'un document de reserva. Aquest import serā descomptat íntegrament de la factura final d'estada sense descomptar cap quantitat per despeses de gestiķ de la reserva.

* Per estades de només 1 nit a la temporada baixa s'aplicarā un suplement de 21 €. 

Els mesos de juliol i agost els Mōbil-Homes es lloguen per setmanes senceres, de dissabte a dissabte, de diumenge a diumenge o de dilluns a dilluns.

El cāmping es reserva el dret de canviar el número d'allotjament assignat. 

* A l'arribada la cāmping s' ha de abonar la resta de l'estada i deixar una fianįa de 100.00 €. La Direcciķ del Cāmping es reserva el dret a utilitzar la fianįa com a pagament per a possibles desperfectes.
 
El preu del Mōbil-Home és un preu per nit que inclou l'estada de 4 ķ 6 persones i un (1) vehicle. Qualsevol extra haurā de ser afegit a la factura final. 

El Mobil Home que no s’ocupi el dia d’entrada previst generarā un cārrec corresponent que apareix a la tarifa. La reserva es considerarā anul.lada si el client no ocupa el Mobil Home abans de les 14.00 h. del dia següent al de l’arribada.

* L'anul.laciķ de la reserva durant els 30 dies anteriors del dia d'arribada comportarā la pčrdua del dipōsit pagat a compte.

Es cobraran 50% en concepte de despeses de gestiķ per anulˇlacions de reserva amb data d’entrada juliol i agost quan aquesta anulˇlaciķ es produeixi entre els 31 i els 60 dies anteriors a la data d’entrada.

* La devoluciķ de reserva mitjanįant transferčncia bancāria genera unes despeses bancāries que correspondrā pagar al client que anulˇla la reserva.

* Els gossos no sķn permesos als Mōbil-Homes. El no-compliment d'aquesta norma suposa l'anul.laciķ immediata de la reserva

 Apartado de Correos núm. 55 - 17486 Castelló d'Empúries (Costa Brava) - Girona - Spain -
Tel 972 45 05 53 - Fax 972 45 07 99 info@campinglaguna.com