Loading...
Diploma Turístic de Catalunya

Parcel.les ::

Condicions Reserves

Pagina nueva 6

CONDICIONS RESERVA PARCEL.LES

Recomanem omplir amb cura el formulari de reserva. També és possible fer la reserva directament per telèfon (972.45.05.53) o per fax (972.45.07.99).

* En breu, Càmping Laguna contestarà la seva sol.licitud. Si la podem atendre li enviarem un document de prereserva on li demanarem formalitzar aquesta petició mitjançant la tramesa de 100,00 € per transferència bancària (també hi ha la possibilitat d'enviar un giro postal)

* Una vegada s'hagi ingressat l' import, Càmping Laguna li confirmarà aquest ingrés amb l'enviament d'un document de reserva. Aquest import serà descomptat íntegrament de la factura final d'estada sense descomptar cap quantitat per despeses de gestió de la reserva.

* És la nostra intenció donar sempre la possibilitat de reservar una parcel.la concreta i això s'aconsegueix en un amplíssim percentatge de vegades. No obstant això, el nostre departament de reserves es reserva el dret de canviar el número d'allotjament assignat, tot i que es compromet a informar-se el client tan aviat com sigui possible.

* La parcel.la reservada es pot ocupar a partir de les 14.00 h del dia d'arrivada i ha de ser desallotjada abans de les 12.00 h del dia de sortida.

* La parcel.la que no s'ocupi el dia d'entrada previst generarà un càrrec de 50,00 €. A partir del dia següent al dia d'arribada la Recepció podrà disposar lliurement de la parcel.la i la reserva es considerarà anul.lada.

L'anul.lació de la reserva durant els 15 dies anteriors al dia d'arribada comportarà la pèrdua del dipòsit pagat a compte.

Es cobraran 50,00 € en concepte de despeses de gestió per anul·lacions de reserva amb data d’entrada juliol i agost quan aquesta anul·lació es produeixi entre els 15 i els 60 dies anteriors a la data d’entrada.

* La devolució de reserva mitjançant transferència bancària genera unes despeses bancàries que correspondrà pagar al client que anul·la la reserva.Apartado de Correos núm. 55 - 17486 Castelló d'Empúries (Costa Brava) - Girona - Spain -
Tel 972 45 05 53 - Fax 972 45 07 99 info@campinglaguna.com